Etiketler

11 Haziran 2010 Cuma

Merhaba İnternette En Sevilen Çocuk Kitaplarını Arayan Çocuk :)




Sevgili Çocuk;


Demek internette en sevilen çocuk kitaplarını arıyorsun... Tam yerine geldin :)

Bu blog, senin yaşlarındaki çocuklara evlerinde dilediğince okumaları için ücretsiz kitap ödünç veren kütüphaneciler tarafından yazılıyor.

Çocuklar kütüphanedeki kitap dolu raflardan kendi seçtikleri kitapları belirli bir süre sonra kütüphaneye iade etmek üzere evlerine götürüp okuyorlar. Ödünç aldıkları kitabı kütüphaneci ablaya (bazen de abi'ye :)) iade ederken kitabı nasıl bulduklarını da söylemeyi ihmal etmiyorlar. Böylece daha sonra kitabı ödünç almak isteyecekler için bir değerlendirme bırakmış oluyorlar.

Siz çocukların sizler için büyük bir özenle ve bin bir emekle hazırlanmış kitaplar hakkında bir değerlendirme yapmanız yazar, çizer, yayıncı ve kütüphaneci için çok ama çok önemlidir.

Biz kütüphaneciler bu bloğa diğer çocukların beğendiği kitaplar hakkında bilgilendirici yazılar yazacağız. Dilersen sen de bu kitaplar hakkında değerlendirmeni içeren "yorum"lar yazabilirsin... Bu kitaplar içinde daha önce okudukların çıkabilir... Sen yine de "yorum"unu bırakmayı unutma emi :)

Ayrıca burda göremediğin ama görmek istediğin kitaplar olursa mutlaka bize yaz, olur mu?

Birbirimizi tanımasak da seninle kitaplarla dolu bir blogta kitaplar hakkında keyifli paylaşımlarda bulunacağımızı düşünmek bile çok heyecan verici!

Tanıştığımıza çok sevindik :) Şimdilik hoşcakal

Yine gel :)

Sevgiler,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder